HEEMSKERK - Hekkensluiter ODIN`59 heeft de hoop op de eerste zege door laagvlieger Staphorst de grond ingeboord zien worden. De gasten waren veel te sterk voor de Heemskerkers: 1-4.

De jonge ploeg van trainer Mark Kranendonk moest het vooral fysiek afleggen tegen de gasten uit Staphorst die in Heemskerk tweemaal een voorsprong namen. Tussen de doelpunten van Brakke en Van 't Ende zorgde Niels Jager voor de gelijkmaker.

Het strijdplan van ODIN '59 voor de tweede helft kon de prullenbak in toen Van der Brug na tien minuten de 1-3 liet aantekenen en in de slotfase werd het nog erger door een fraai stiftje van Van der Weide.

ODIN '59, dat één punt heeft uit zeven duels, gaat komende zaterdag op bezoek bij VVSB in Noordwijkerhout.