HEEMSKERK - ODIN '59 heeft in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht twee punten laten liggen. De geel-blauwen van trainer/coach Alex Geernaert stonden een kwartier voor tijd nog op een 2-0 voorsprong, maar moesten zich na afloop tevreden stellen met een puntendeling.

De Heemskerkers knokten zich deze wedstrijd knap naar een voorsprong door doelpunten van Ahmed al Mahdi, die in de 23e minuut door Lefteris Grammenidis diep gestuurd werd en Maurice Blokzijl, die in de tweede helft een goede voorzet van Mart Willemse met de koppend wist af te ronden.

Nadat er aanvallend gewisseld was door het soms iets te felle Barendrecht ontstond er druk op de Heemskerkse defensie en scoorde Bart Deprez een kwartier voor tijd de 2-1. In de 88e minuut kreeg Barendrecht wel of niet terecht toch nog een vrije trap te nemen. Meendering. De daaropvolgende voorzet van Altintas werd door een veel te vrij gelaten Niels Vorthoren achter keeper Meendering gekopt: 2-2.