HEEMSTEDE - Rijnsburgse Boys is ook na de tiende speeldag nog koploper van de Tweede Divisie al zag het de concurrentie naderen na een 1-1 gelijkspel bij Koninklijke HFC.

De Haarlemmers, nog altijd hun thuiswedstrijden spelend op het complex van RCH in Heemstede, kwamen in de 23e minuut op voorsprong toen de Rijsnburgse defensie niet stond op te letten bij een voorzet van links en de geheel vrijstaande Maxwell Frimpong raak schoot.

De koploper kwam kort na de rust op gelijke hoogte en het mag geen verrassing heten dat de treffer opnieuw op naam kwam van Mark van der Weijden. De spits lopte zijn elfde treffer van het seizoen tegen de touwen. In de uiterste slotfase eindigde Rijnsburgse Boys het duel nog wel met tien man nadat Daan walraven ana het shirt van een tegenstander ging hangen en zijn tweede gele kaart zag.