HEEMSKERK - Koninklijke HFC heeft de derby in de tweede Divisie tegen ADO '20 met het kleinst mogelijke verschil gewonnen en is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen en zelfs zonder tegengoals. ADO '20, dat een wedstrijd minder speelde, is na de 0-1 nog altijd puntloos.

Op De Vlotter viel de enige goal tien minuten na rust via Levi de Wilde na voorbereidend werk van Cas Dijkstra. Het was weliswaar een terechte afspiegeling van het wedstrijdbeeld al speelden de Haarlemmers van trainer Gertjan Tamerus een slordige wedstrijd. Gezien het feit dat thuisploeg ADO '20 echter helemaal aanvallend onmachtig bleek kon keeper Mitchel Michaelis alweer voor de vierde keer dit seizoen de nul houden en namen de gasten de punten mee naar huis.

Komende zaterdag speelt Koninklijke HFC thuis tegen het eveneens nog ongeslagen AFC, beide ploegen hebben tien punten uit vier duels. ADO '20 gaat op dezelfde dag op bezoek bij Barendrecht.