MAASSLUIS - Voor de tweede week op rij heeft Milan Klopper zich tot matchwinnaar gekroond bij ADO`20. Nadat hij een week geleden de winnende maakte tegen Katwijk wist de invaller in het uitduel bij Excelsior Maassluis voor het enige doelpunt van de wedstrijd te zorgen: 0-1.

Het was wederom een tercehte zege voor de ploeg van trainer Roy van der Mije die zich als promovendus uitstekend toont in de Tweede Divisie. In een rommelige eerste helft waren beide ploegen redelijk in evenwicht. Na de rust lag het initiatief toch vooral bij de Heemskerkers alwaar Milan Zonneveld kort na de rust de lat raakte. Ondanks het betere spel van de gasten deed Pieter Langedijk dit even later ook namens Excelsior Maassluis.

De van een blessure teruggekeerde Milan Klopper kwam halverwege de tweede helft in het veld en liet zich direct gelden. Bij zijn tweede balcontact na een combinatie met Ian Beelen mikte hij raak en dat doelpunt bleek uteindelijk genoeg voor de zege.

Door de overwinning staat ADO'20 na negen wedstrijden op een keurige zesde plaats.