BAVEL - De vrouwen van ADO '20 hebben een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Bavel. Onder de rook van Breda bleef het bij 0-0 en dat was met name de verdienste van een uitblinkende keepster Joëlle Antoine.


Het werd een moeizame wedstrijd voor de ploeg van trainer Patrick Hulshof die het nog altijd moest doen zonder topscorer Rosa Kruijver. Na tien minuten spelen op de zwaar bespeelbare grasmat van Sportpark De Roosberg raakte men vervolgens ook nog Eva Dijkkamp kwijt die moest uitvallen met een schouderblessure. Met ook nog eens een straffe wind tegen werd het voor de Heemskerkse vrouwen voornamelijk verdedigen tegen de voortdurende druk gevende Brabantse ploeg.

Ook na de rust moesten de mouwen nog 45 minuten worden opgestroopt voor een portie werkvoetbal en ook nu hield de hechte defensie van ADO '20 stand met daarbij een glansrol voor keepster Antoine die zich op elke bal wierp en een constante sta-in-de-weg was voor Bavel. Het uiteindelijk behaalde punt werd dan ook gekoesterd door ADO '20.

Na vier wedstrijden staat de Hulshof-equipe met zeven punten op een vijfde plaats in de hoofdklasse. Na een vrij weekend volgt op 3 november een thuiswedstrijd tegen Victoria Boys.