HEEMSKERK - Promovendus ADO '20 heeft een punt overgehouden aan de start van de competitie in de Tweede Divisie. In de thuiswedstrijd tegen GVVV uit Veenendaal werd het 2-2.

Jilani Helder was na afloop de gevierde man op Sportpark de Vlotter. De zoon van voormalig prof Glenn Helder wist eigenhandig een punt te redden voor de ploeg van Roy van der Mije. De aanvaller wist een kwartier voor tijd gelijk te maken nadat Illias Latif de gasten in de eerste helft op voorsprong had gebracht.

Kort na de gelijkmaker wist Genrich Sillé voor een hernieuwde voorsprong voor GVVV te zorgen, maar in de blessuretijd maakte Helder zijn tweede van de mdiddag en stelde daarmee een punt veilig voor ADO '20, dat volgende week op bezoek gaat bij Jong Sparta.