HAARLEM - De vrouwen van DSS zijn ook in de derde wedstrijd in de topklasse met lege handen gebleven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven kon de ploeg van trainer Duncan Muskiet de voorsprong die men bij rust had niet vasthouden en ging met 1-2 onderuit.

De Haarlemse formatie begon na de nederlagen tegen Saestum en Oranje Nassau in ieder geval scherp aan het duel en de voorsprong bij rust was dan ook zeker niet onverdiend te noemen. Jacintha Steinmetz had DSS halverwege de eerste helft op voorsprong gebracht.

Na de rust ging het echter toch weer mis voor de thuisploeg. De ploeg uit de lichtstad, die de eerste twee wedstrijden had gewonnen, schakelde een tandje bij en DSS werd steeds meer teruggedrongen. De verwachte gelijkmaker viel dan ook en uiteindelijk lukte het DSS weer niet om een resultaat te halen toen Eindhoven ook nog de 1-2 wist te scoren.

Komende zatertag gaat DSS op bezoek bij ASV Wartburgia.