ARNHEM - Derde-divisionist ODIN '59 heeft niet kunnen stuntten in het KNVB-bekertoernooi. In de Gelredome van Vitesse was de ploeg van trainer Anthony Correia feitelijk na een helft al uitgeschakeld.

Tot halverwege de eerste helft hielden de Heemskerkers stand, maar na de openingstreffer van Buitink was de ban gebroken en binnen een kwartier scoorden de Arnhemmers nog driemaal via achtereenvolgens Darfalou, Vroegh en Hajek (4-0).

Met de wetenschap dat de uitschakeling zeker was, speelde ODIN '59 de wedstrijd uit zonder nog een tegengoal te incasseren al kreeg de thuisploeg daar wel kansen voor.

De Heemskerkse formatie kan zich nu snel richten op de winterstop want op 11 januari wacht alweer de belangrijke wedstrijd om de tweede plaats in de Derde Divisie bij DVS '33 in Ermelo.