HARKEMA - RKVV DEM is de competitie in de Derde Divisie begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij Harkemase Boys kwam de ploeg van trainer Ron Bouman nog wel op voorsprong, maar moest het uiteindelijk het onderspit delven: 3-1.

De Beverwijkers begonnen eigenlijk prima aan het duel en kwamen na twaalf minuten spelen op voorsprong. Aanvoerder Thom de Vries zette een aanval op die hij na een voorzet vanaf links ook zelf wist af te ronden. Na die voorsprong was het echter voornamelijk de thuisploeg wat de klok sloeg en in de 38e minuut was de stand weer in evenwicht toen spits Kian Visser een voorzet vanaf rechts van dichtbij kon binnen tikken.

Halverwege de tweede helft ging het duel voor DEM verloren. Eerst kreeg keeper Dennis Flecken een voorzet vanaf links niet onder controle waardoor opnieuw Visser kon toeslaan en nauwelijks twee minuten later kon de vrijstaande Jhurrey Margaritha de 3-1 binnen schieten. DEM, dat volgende week zondag de eerste thuiswedstrijd speelt als HSC '21 op bezoek komt, kwam die klap niet meer te boven.