HEEMSKERK - Op dinsdag 15 en woensdag 16 oktober 2024 is op het Cruyff Court het 6 vs 6 scholen toernooi (FC straat) gehouden. Uit de 24 deelnemende teams van 9 verschillende basisscholen is op dinsdag het jongens prestatie team van de Bareel groep 8-1 de winnaar geworden. Zij mogen door naar de play offs van FC Straat. In de poule meisjes/gemengd is het Avontuur kampioen van Heemskerk geworden.


Op woensdag werd de Bareel 8-3 eerste in de gemengde poule. Na een spannende finale tegen het Rinket is er zelfs een penaltyreeks aan te pas gekomen, waarna de Bareel zich een jaar lang Kampioen van Heemskerk mag noemen.

Het was perfect weer om te voetballen. De organisatie van het toernooi lag in handen van buurtsportcoach Stefan en jongerenwerker Ozan met hulp van jongeren uit de buurt. Dit resulteerde in een goed lopend, gezellig en sportief toernooi.

Het winnende team van de Bareel mocht op woensdag de prijzen in ontvangst nemen uit handen van Wethouder Aad Schoorl. Een woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van IJmond EHBO en Rick’s Fruit die er voor gezorgd heeft dat alle deelnemers en begeleiders tussendoor een lekkere appel kregen.