HEEMSKERK - ADO`20 heeft verzuimd een punt over te houden aan de thuiswedstrijd tegen ACV. Op De Vlotter gingen de Assenaren er in de blessuretijd alsnog met de zege vandoor: 1-2

Onder herfstachtige omstandigheden was de eerste helft niet veel soeps. Beide ploegen speelden met de handrem op en maakten regelmatig verkeerde keuzes in het veld.

Het duel werd opengebroken toen Gijs Jasper de gasten kort na rust op voorsprong bracht. ADO '20 moest schakelen en kreeg in het vervolg ook kansen via Milan Zonneveld, Milan Klopper en Jilani Helder, maar de uitstekende doelman Ramon Nijland bleek moeilijk te passeren. Toen Helder werd aangetikt binnen de zestien kon uiteindelijk Zonneveld vanaf elf meter wel de verdiende gelijkmaker scoren. Het lukte de Heemskerkerkers echter niet in om het punt te koesteren, want drie minuten in de blessuretijd wist Freddy Quispel met een droge knal keeper Liklikwatil te verschalken: 1-2.

ACV gaat zodoende over ADO '20 heen met zventien punten en een vierde plaats. De Heemskerkse promovendus blijft op zestien punten staan.