GENEMUIDEN - ADO '20 heeft zich niet kunnen kwalificeren voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. De tweede-divisionist verloor vanavond met het kleinst mogelijke verschil van derde-divisionist SC Genemuiden: 1-0.

De Heemskerkers hadden het in de eerste helft al lastig op Sportpark De Wetering in Genemuiden. De thuisploeg kreeg in de eerste helft al een handvol kansen via Van de Wetering, Drost en Van Benthem. Kort voor rust was Arend van de Wetering het dichtste bij toen hij op de paal kopte.

Na de rust kwamen de gasten iets beter voor de dag met mogelijkheden voor Jilani Helder en Jonathan Richard, maar beide keren wist keeper Hidde Streutker te redden. Diens broer, Jens Jurn Streutker wist kort hierna, in de 79e minuut, voor de enige goal van de wedstrijd te zorgen.