HEEMSKERK - Het is ADO '20 niet gelukt de goede resultaten van de afgelopen week een vervolg te geven. In de thuiswedstrijd tegen HV & CV Quick uit Den Haag ging de ploeg van trainer Roy van de Mije woensdagavond met het kleinst mogelijke verschil onderuit (0-1).

De Heemskerkers waren inmiddels opgeklommen naar de vijfde plaats, maar moeten weer even een stapje terug doen na een moeizame wedstrijd. De thuisploeg kwam er tegen Quick nauwelijks door en kansen waren dan ook schaars.

De gasten verloren eerder dit seizoen met 0-1 van ADO '20 en waren uit op revanche. Keeper Nick Boom hield de thuisploeg in de eerste helft nog op de been, maar moest kort na rust capituleren bij een inzet van Nabil Haddadi. Jan-Willem Tesselaar was daarna nog dichtbij de gelijkmaker met een schot op de paal, maar eigenlijk zat het er nooit in voor de thuisploeg.