BEVERWIJK - RKVV DEM heeft de kans om zich definitief veilig te spelen in de derde divisie laten liggen. De Beverwijkers begonnen zeer matig aan het thuisduel tegen DVS '33 en dat brak de ploeg van Ron Bouman uiteindelijk op: 0-2.

De gasten uit Ermelo sloegen al in de openingsfase tweemaal toe op Sportpark Adrichem, alwaar de waarschuwing die Benjamin Roemoen al in de eerste minuut gaf met een pegel op de lat niet ter harte werd genomen door de thuisploeg. DEM stond ook hierna namelijk te slapen en hoewel keeper Swen Verswijveren de inzet van Crowther nog wist te keren, had hij geen antwoord op de rebound van voormalig prof Stef Nijland. Nog geen acht minuten later was het Maarten van Dijk die vogelvrij de bal kon aananemen en de 0-2 binnen schoot.

DEM kwam dit niet meer te boven, al wist men in de eerste helft verdere schade te beperken, en probeerde men na rust de bakens te verzetten. DVS '33 bleef echter simpel op de been. Met nog drie finales te gaan, waarvan komend weekend de eerste bij Eemdijk, was het extra zuur dat aanvoerder twan Verswijveren kort voo tijd ook nog tegen zijn tweede gele kaart opliep en dus automatisch geschorst is voor de volgende wedstrijd.