NOORDWIJK - In de onderste helft van de Tweede Divisie hebben Noordwijk en ADO '20 zaterdag de punten gedeeld. Het duel op Duinwetering eindigde in 2-2.

Waar ADO '20 zich als promovendus inmiddels veilig heeft gespeeld, daar is Noordwijk dat nog niet helemaal. De thuisploeg had dus eigenlijk een overwinning, maar zag de Heemskerkers na een klein kwartier de score openen via Maurizio Brenna. Op slag van rust zorgde Sander Bosma voor de gelijkmaker.

Oscar Wilffert zorgde in de tweede helft voor een Noordwijkse voorsprong, maar niet voor lang. Opnieuw Brenna was slagvaardig voor de gasten al ging die poging het doel in via Noordwijker Dylan Rietveld. De 2-2 bleef uiteindelijk op het scorebord staan, waar Noordwijk in de slotfase nog wel Teun Zethof kwijt raakte. De verdediger kreeg kort achter elkaar twee gele kaarten.